Gevelrenovatie Totaal

Gevelrenovatie: Eertink groep Wierden beheerst alle aspecten voor het perfect uitvoeren van een totale gevelrenovatie. Binnen onze branche is totale gevelrenovatie dan ook een begrip geworden.

Wij hebben al jarenlange ervaring met de totale renovatie van gevels. Wij beschikken over moderne apparatuur zodat wij elke gevel weer in oorspronkelijke staat terug kunnen brengen. Kortom, voor een totale gevelrenovatie bent u aan het juiste adres bij Eertink groep.

Een totale gevelrenovatie bestaat uit de volgende stappen:

 1. Reiniging en ontzouting
  Om te beginnen met de totale gevelrenovatie worden de gevels eerst gereinigd en ontzout. Het gevelreinigen heeft niet alleen een optisch effect: vuilkorsten houden vocht en schadelijke stoffen vast en bemoeilijken de droging van de ondergrond. Daarom moeten deze verwijderd worden.

 2. Voegmortel verwijderen
  Bijna elke totale gevelrenovatie gaat gepaard met een vernieuwing van slecht voegwerk. Slechte voegen worden door ons uitgehakt.

 3. Scheurvorming
  Bij het repareren van scheurvorming worden spiraalankers geplaatst, beschadigde stenen worden vervangen of gerepareerd en voegen worden opnieuw ingevoegd, waar nodig.

 4. Hydrofobering en antigraffiti
  De laatste behandeling van de totale gevelrenovatie is de hydrofobering. Deze brengen wij, naar keuze vloeibaar of crème, aan op de gevels.


  Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een totale gevelrenovatie!

Aannemersbedrijf
Eertink groep


Ambachtsweg 10
7641AA Wierden

Email: info@eertinkgroep.nl
Tel: 0546-575443

BGG: 06-53368676
Algemene voorwaarden | Sitemap | Klanten beoordelen Eertink groep met een 8.7 / 10 van de 1425 beoordelingen